Bokningsvillkor

Anmälan
Anmälan görs via hemsidan. När du gjort en anmälan får du innan 2 arbetsdagar en bekräftelse på din anmälan. Om du inte fått mailet kontakta kontoret på info@roslagenssimskolor.se.

Anmälan är bindande
Bokningen är bindande men du har 14 dagars ångerrätt. Detta gäller from det datum bokningen görs.
Närmare kursstart än 14 dagar eller om kursen pågår så är anmälan bindande med full betalningsskyldighet.

Enligt kommunens konsumentvägledare gäller inte konsumentköplagen med 14 dagars ångerrätt  om det är färre dagar än 14 till kursstart då ni godkänner villkoren. Full betalningsskyldighet gäller ändå vid avbokning.

Betalning
Ni kommer att få en bokningsbekräftelse och faktura skickad per mail ca två vecka innan kursstarten.

Uppsägning
Om ni inte har sagt upp er plats skriftligen via mail inom den ev uppsägningstiden (14 dagars ångerrätt från anmälningsdatumet) är ni betalningsskyldiga för kursen. Närmare kursstart än 14 dagar eller om kursen pågår så är anmälan bindande och kan inte sägas upp utan att betala full avgift.

Bekräftelse på uppsägningen via mail krävs för att uppsägningen ska gälla.

Om du på grund av sjukdom inte har möjlighet att fullfölja kursen och styrker detta med ett läkarintyg erbjuds ni nya lektioner som då kan utnyttjas vid senare kursstart.

Om det av någon anledning godkänns en sen avbokning av Roslagens Simskolor så tas en administrativ avgift på 250:- ut.

Viktig information
All Information, även av brådskande karaktär sker via sms och/eller e-mail. Det är därför viktigt att ni uppdaterar oss om ändringar sker.

Kommande kurser
Vid godkännande av dessa bokningsvillkor så gäller dessa även ditt godkännande för kommande kurser som ni anmäler er i anslutning till denna första kurs. Detta för att följande kurser inte behöver anmäls via detta formulär, utan kan anmälas via mail till Simskolor i Roslagen. Du kommer att få information angående nästa kursstarter via vårt nyhetsbrev. Önskar du inte längre att få vårat nyhetsbrev är det bara att avfölja via länk i nyhetsbrevet.

Kurspriser 
Aktuella kurspriser står under respektive aktivitet.

IMG_9604