Kursutbud

Kurser inomhus

Under terminerna håller vi till i Rimbo, Norrtälje, Östhammar och Gimo med kurser för barn upp till 7 år.

I alla kurser har barnet med sig en förälder i vattnet.

En kurs är 7 gånger och varje lektion är 30 minuter.

Vi badar i Rimbo på tisdag förmiddag och torsdag eftermiddag/kväll. Båda föräldrarna att vara med i vattnet upp till det att barnet är ca 2 år. Pris: 1600 kr/barn.

Vi badar i Östhammar i Frösåkershallen på söndagar på eftermiddagen. Båda föräldrarna får vara med i vattnet upp till det att barnet är ca 2 år. Pris: 1200 kr/barn.

Vi badar i Norrtälje badhus på onsdagar på förmiddagen. Båda föräldrarna får vara med i vattnet. Pris: 1700 kr/barn. Här är barnen max 2 år gamla.

Vi badar i Gimo på måndagar på förmiddagen och onsdagar på eftermiddagen/kväll. Båda föräldrarna att vara med i vattnet upp till det att barnet är ca 2 år. Pris: 1400 kr/barn.

Här hittar du våra olika kurser inomhus.

IMG_9484 IMG_9628

Kurser utomhus

Under sommaren ordnar vi utomhussimskolor på olika badplatser i Roslagen för barn från 4 år.

En kurs är 5 gånger (måndag-fredag) och varje lektion är 40 minuter. Varje lektion börjar med bad-och båtvettsteori på land, vattentiden av lektionen avgörs av rådande väderlek. Medföljande vuxen förväntas att stanna kvar på badplatsen under lektion för att vara behjälplig om barnet fryser eller behöver gå på toaletten.

Pris: 700 kr/barn. Syskonrabatt 200 kr per syskon som simmar på samma badplats i samma period.

Exakt badtid meddelas i början av juni då schemat för sommaren färdigställs. Detta gör det möjligt att syskon kan gå i grupperna efter varandra och kompisar tillsammans.

Här hittar du våra olika kurser utomhus.

Sommarsimskola bild 1

Kurser utomhus i pool 

I maj/juni håller vi kurser i olika utomhuspooler. I Vallatorp i Täby och Valby Hage i Rimbo.  Kursen i Vallatorp är endast öppen för boende i samfällighetsföreningen medan kursen i Rimbo är öppen för alla.

En kurs är 6 tillfällen måndag-onsdag två veckor på raken. Varje lektion är 30 min.

Pris är 800 kr/barn.

Här hittar du våra kurser i utomhuspoolerna.